DOLABINIZDA BULUNMASI GEREKEN 5 PARÇA

  Biraz da modayı karıştırayım istedimmmm! E tabi her kadın gibi modaya ilgim olmasaydı olmazdı... Benim de kendime her gün sorduğum sorulardan biri; Bugün ne giysem? Dolabınızı açtığınızda kendi kendinize bunu soruyorsanız, dolabınızdaki klasik ve modası geçmeyecek temel parçalar en büyük yardımcınız olacaktır.



Klasik parçalar, en kararsız kaldığınız anlarda kurtarıcınız olacaktır. Üstelik bu parçaları dolabınızdaki az kullanılan kıyafetleriniz ile kombinleyerek şık bir görünüme kavuşmanız oldukça kolay olur. Hiç bir zaman modası geçmeyecek olan, dolabınızda mutlaka bulunması gereken temel kıyafetleri şu şekilde sıralayabiliriz:
.
.
Koyu Renkli Kot: Koyu renk kotlar, açık renklilere göre daha rahat kombinlendikleri gibi, daha zayıf gözükmenizi de sağlayacaklardır. Modelini vücut tipinize göre seçebilirsiniz ancak vücudunuza oturmasına dikkat edin. Eğer bacaklarınızı ön planda tutmak istiyorsanız tercihinizi şu aralar oldukça popüler olan skinny kotlardan yana kulanabilirsiniz.


Siyah Bluz: Siyah, şık bir bluz (veya V yaka tişört) her durumda kurtarıcınız olacaktır. Etek veya kot pantolonla kolayca kombinleyeceğiniz gibi, üzerine ceket veya hırka giyerek de alternatif kombinler yaratmanız mümkün. 


Siyah Elbise: Bir partiye, mülakata veya şık bir kokteyle giderken giyebileceğiniz klasik bir parçadır. Üstüne deri ceketle kombinleyerek daha sportif görünebilir veya klasik bir ceketle daha şık olabilirsiniz.


Nude Stiletto: Son dönemin gözde parçası nude stilettolar.... Eskimeyen ve modası geçmeyecek bu ayakkabılar çoğu kıyafetinize de uyum sağlayacaktır..


Siyah,Dar Paça Pantolon: Siyah dar paça, skinny pantolon, dört mevsim giyebileceğiniz, dolabınızdaki neredeyse bütün üstlerinizi kombinlemek için kullanabileceğiniz bir parça. Altına ise bot, topuklu ayakkabı veya babet giyebilirsiniz. 



 Klasik parçalar her zaman modadır, bunu unutmayalım....

busekuytu

Çalışıyor, geziyor, okuyor, öğreniyor ama en çok; yazı yazmayı seviyor! Bu yüzdendir ki; yazdığım konuların, yeni fikirlere hayat verdiğini düşünüyorum.. Gazeteci,Muhabir/PR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yazın... :)