TAMAM mı,DEVAM mı?

 Huzur ve mutluluk. “Dileklerin neler” sorusuna en çok verilen iki yanıt 😅

 Bazılarına göre tabii ki bu yanıt farklı olabilir. Ama bana göre de huzur ve mutluluk bir ilişkide olmazsa olmaz faktörler..

 Her ilişkinin kendi dinamikleri vardır, kabul. İlişkiler hayatı paylaşmak, birbirimize değer katmak içindir. Değişik hallere bürünmemek gerekir bence.

 İletişim kopukluğu ise çağımızın muhtemel sorunu. Herkes birbirini anlamamakta ısrarcı, kendi isteklerini ön plana almakta da kararlı. Tek başınıza iki kişilik ilişki yaşayamazsınız, herkes kendi payına düşeni yapmalı. Size karşı sorumluluk hissetmeyeni siz de bırakın gitsin!


 İlişkiler hayatı paylaşmak içindir demiştim, evet sizinde her gününüz iyi geçmiyor olabilir. Kötü günleriniz, anlayış gerektiren huysuz anlarınız olabilir. Önemli olan karşınızda o anlarda  size huzur ve mutluluğu hissettirecek insanın olması..

Sizi sevdiğini söyleyip öte yandan dengesiz hareketleri ile içinizde kuşku uyandıran ve bir şekilde kendinizi eksik/yetersiz hissettiren kişi, doğru kişi midir sizce?

Sürekli aynı rutini devam ettirip farklı bir sonuç almayı beklemek aptallık mıdır? Bence hayatınızda bir şeyleri değiştirmenin zamanı gelmişte geçiyooor bile...

Acı çektiğiniz, kendinizi eksik, yetersiz, sürekli çaba içerisinde gördüğünüz bir ilişkide takılı kalmayın. 2+2 nin 3 ettiği bu denklemden çıkmalısınızz. Unutmayın ki her seçiş bir vazgeçiştir, mutluluktan asla vazgeçmeyin.

****Problematik kişilerde problem tükenmez, tükenen siz olursunuz....
-bk

busekuytu

Çalışıyor, geziyor, okuyor, öğreniyor ama en çok; yazı yazmayı seviyor! Bu yüzdendir ki; yazdığım konuların, yeni fikirlere hayat verdiğini düşünüyorum.. Gazeteci,Muhabir/PR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yazın... :)