BİRAZ CESARET...


    Hangimiz hayallerimizi yaşıyoruz? Ya da kaçımız hayallerimiz uğruna her şeyi göze alıp peşinden koşa koşa gidiyoruz?

    Büyüdükçe insanın hayalleri de istekleri doğrultusunda değişiyor. Hepimiz “mutlu olmayı ve istediğimiz hayatı yaşamayı” hayal ediyoruz.

    Hayatta bir şeyi yapmak için mükemmel zamanı bulmanız zor. Ne kadar hazırlıklı olabileceğinizi, yeteri kadar paranızın olup olmayacağını, şartların el verip vermeyeceğini ayarlayabilmek ise daha zor.. Yinede hayallerinizi bekletmek yerine öncelik haline getirin. Bu güzel bir şeydir çünkü hayaller yaşamak için vardır. Gerçek hayatta hayallerinizin nasıl göründüğüne bakmalısınız.



    Kararlı olun, yapacaklarınızı,zamanınızı planlayın... Hiçbir şey sizin hayalleriniz ve düşündüklerinizden önemli değil çünkü.. Kendi yolunuzu ve amacınızı bulun. Kendinizi dinleyin. Eğer bir hayaliniz varsa, bunu gerçekleştirmek için cesaretli olun. 
Kendinize yatırım yapmak, hayatta yapabileceğiniz en zekice yatırımlardan biri. Kendinizi geliştirerek, geleceğinizin daha iyi şekillenmesini sağlar ve planlarınızı emin adımlarla gerçekleştirirsiniz.

    Bir şeyi gerçekten yapmak istiyorsanız bir yolunu bulursunuz..
    Atacağınız çok küçük bir adım bile, çok verimli olmanızı sağlayabilir, sizi motive edebilir. Dolayısıyla, bahane üretmek yerine, engelleri aşmanın yollarını bulup, hedeflerinize doğru gitmelisiniz.

   Yüzde yüz hazır olmayı beklemeyin, kalbinizi dinleyip, harekete geçin..



-bk




busekuytu

Çalışıyor, geziyor, okuyor, öğreniyor ama en çok; yazı yazmayı seviyor! Bu yüzdendir ki; yazdığım konuların, yeni fikirlere hayat verdiğini düşünüyorum.. Gazeteci,Muhabir/PR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yazın... :)