Hakkımda

Merhaba!

     Hakkımda: Buse Kuytu. Anadolu Üniversitesinde Halkla İlişkiler ve Reklamcılık  öğrencisiyim. Aynı zamanda Liseden gazetecilik mezunuyum. Bununla birlikte gazetelerde ve televizyon kanalında  haber muhabirliği, haber editörlüğü deneyimlerim oldu. Siyaset ve gündemi oldukça yakından takip ediyorum. Alanımda bloglar, videolar ve araştırma sayfaları en büyük yardımcım diyebilirim.

Blog yazmaya aslında yakın arkadaşım ile birlikte liseye başladığımızda karar vermiştik ama yeterince donanımlı olmadığımızı düşünerek ertelemiştik. Ben 28 MART 2019 tarihi itibariyle siz değerli ziyaretçilerim ile paylaşmayı esas alarak yayın hayatıma başlamış bulunmaktayım...
Seyahat etmeyi insanlarla tanışmayı,yolculuk yapmayı ve ilgilendiğim konular ile ilgili yazılar yazmayı  seviyorum.İnsanların sosyal yaşantılarını, günlük rutinlerini öğrenerek, filtreleyip tanımanın verdiği heyecanla gezmek beni epey heyecanlandırıyor. Birçok planım var, gelecekteki yazılarımda da bu planlarımdan sıkça bahsedeceğim.... Takipte kalın :)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yazın... :)